Home Reparatie Revisie

Revisie

Revisie

Het reviseren van een piano of vleugel gaat een hele grote stap verder dan een onderhoudsbeurt (speelklaarmaken). Behalve bij een gedeeltelijke revisie, worden er bij een revisie alle daarvoor in aanmerking komende onderdelen vernieuwd en kan het instrument weer een zestig tal jaren mee. Uiteraard met dien verstande dat U zorg dat de piano of vleugel regelmatig vakkundig gestemd, onderhouden wordt en u natuurlijk ook de luchtvochtigheid op peil houd (zie levensloop van een piano).

Het reviseren van een piano is zeer specialistisch werk en vergt de nodige ervaring, verder is natuurlijk de kwaliteit van de onderdelen zeer belangrijk om de lange levensduur te waarborgen. U instrument is bij ons in de beste handen. Wij gebruiken uitsluitend beproefde merk onderdelen en materialen;
- Roslau besnaring.
- Abel Hamerkoppen
- Renner onderdelen.
- Biene stempennen
- Zweihorn lakken..

Wij verrichten alle werkzaamheden die aan een piano of vleugel kunnen voorkomen zoals het vernieuwen van: toetsen belegsels, hamerkoppen, vilten, leer, veren, besnaring. Maar ook zelfs zangbodem reparaties, nieuwe stemblokken en tevens alle voorkomende kast werkzaamheden aan het hout en de lak in mat, zijdeglans, hoogglans en politoerwerk.