Home

 

Welkom op onze site

Een piano van Guus Arons, Leyser en Hermans of anderen voor ons geen probleem. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en repareren (restaureren) van piano’s en vleugels, gevestigd in Limburg te Sittard. Met meer dan veertig jaar ervaring streven wij ernaar Uw instrument in optimale conditie te houden of weer in een perfecte staat terug te brengen.
Kijk gerust verder rond.

Piano stemmen

Het stemmen van uw piano of vleugel, normaal 2x per jaar, minimaal 1x per jaar, is niet uitsluitend prettig voor uw gehoor maar draagt tevens bij tot het behoud van Uw kostbare instrument vanwege de controle en het bijreguleren door onze stemmer uitgevoerd.
Lees verder...Het bouwen van muziekinstrumenten is een vak

Een vak dat slechts door gekwalificeerde specialisten kan worden uitgeoefend. Dit geld in hoge mate voor pianorestaurateurs aan wie u uw instrument toevertrouwt. Geen wonder dus dat u slechts een handvol van deze vakmensen zult vinden, die zich specifiek op piano's en vleugels hebben toegelegd. Als ambachtelijke pianovakspeciaalzaak bent u bij ons aan het goede adres
Lees verder...Speelklaarmaken, revisie, restauratie

Niet alleen het reguliere piano onderhoud is voor Klavier een dagelijkse bezigheid, maar ook het speelklaar maken van Uw instrument, evenals ambachtelijke vakkundige revisie, restauratie. Tevens doen wij speciale projecten zoals o.a. Antieke instrumenten, Weense mechanieken, messing inlegwerk, politoeren etc. De opdrachtgevers van Klavier lopen uiteen particulieren, muziekleraren en scholen tot restauraties bestemd voor Amerika en Canada.
Lees verder...

 


 


Piano en Vleugel transporten

Wij verzorgen met veel zorg ook het transport van uw instrument en hebben hier door de jaren heen heel wat ervaring in opgedaan.
Kijk hier voor meer informatie over het transporteren.Kortom

Klavier heeft alle technische voorzieningen in huis die nodig zijn voor een soepele afwikkeling van al uw piano en vleugel problemen, evenals het transport en onderhoud. Maar het allerbelangrijkste blijft het bewustzijn, dat het nodig is om nét iets meer te doen voor u en uw instrument, om de positie welke Klavier inmiddels heeft verworven te behouden.
Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op.

046 4526426

 

KORTINGSACTIE.  De cheque kunt U aan een vriend of bekende aanbieden die nog GEEN klant is van Klavier. De waarde van de korting is
gelijk aan de waarde die op de cheque is vermeld. De korting wordt uitsluitend verrekend op een nieuwe stembeurt bij U,
als de stembeurt bij de nieuwe klant is uitgevoerd en betaald. De waarde van de cheque wordt niet in contanten of op een
andere wijze dan hier eerder aangegeven vergoed.